Algemeen nieuws

Fijne Valentijnsdag!

 

DSCN2288Kaarten voor Valentijn

Vervelen is geen thema in de vakantie

Of je nu leuke sleutelhangertjes of kleine vierkante plaatjes maakt, met Pixelhobby heb je altijd veel plezier.

Ook de jongere kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen meedoen met de Pixelhobby XL. Hoe trots zullen ze op hun eerste schilderijtje zijn.

DSCN1409     DSCN1407

Sterren van riet - zelf gemaakt!

Een mooi voorbeeld van gebruik van een ster van rietHet natuurlijke materiaal riet is ideaal voor feestelijke versiering. De sterren van riet zijn zijn uniek - zowel traditioneel als modern. Met de stap-voor-stap handleiding en de ingenieuze legvormen en strosplitters zijn ze gemakkelijk te maken. Niet inweken, niet strijken - eenvoudig stro splitsen en verwerken. Tal van opties zijn beschikbaar: enkelvoudig of meervoudig verwerkt, rustiek of filigraan, groot of klein. Uw creativiteit kent geen grenzen. En voor alle leeftijden; bij de eenvoudige sterpatronen kunnen kinderen van 5-6 jaar al mooie resultaten bereiken.

Bij de Regenboog kunt u allerlei ideeen opdoen voor het maken van de mooiste sterren. U wordt geholpen met de techniek, ook kunt u materiaal kopen, diverse pakketten met leuke ideeën, lessen volgen, etc..

Vang snel aan met deze leuke en interessante hobby!!

 


Kerst wordt nog mooier met zelfgemaakte sterren van riet!

      

Deze prachtige, zelfgemaakte strosterren staan niet alleen maar mooi in een Kerststukje, maar zeker ook in een Kerstboom. Of verras je vrienden en familie met een zelfgemaakte kaart met een ster van riet. Uitgebreide beschrijvingen en veel voorbeelden vind je op deze site onder het kopje ´Sterren maken´ of ´Uitleg basistechniek´. Ga gelijk beginnen met deze leuke hobby.

En wat is er nou mooier als met een koude winterdag lekker gezellig binnen zitten en knutselen. Om deze prachtige sterren zelf te maken heb je niet veel voor nodig: riet, stro-splitter en een legvormpje.